Το πρόγραμμα της εκδρομής οι αναχωρήσεις των γκρουπ και τα δρομολόγια πλοίων έχουν ως εξής :
Οι εκδρομείς της Παρασκευής και αυθημερόν της Κυριακής θα κανονίσουν μόνοι τους.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΊΟΥΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
-Ραντεβού στις 08:00 στα γνωστά MacDonald αμέσως μετά τα πρώτα διόδια , όπου γεμίζουμε βενζίνη όλοι και αναχωρούμε αυστηρά στης 8:30 για να προλάβουμε με χαλαρή και ασφαλή οδήγηση το καράβι των 11:00 από Αρκίτσα για Αιδηψό.
-Θα υπάρξει και μεσημεριανό γκρουπ αναχώρησης από Αθήνα το μεσημέρι από το ίδιο σημείο θα ξεκαθαρισει την Τετάρτη στη συνάντηση μας η ακριβής ώρα και θα ανακοινωθεί στα μέλη μας.
-Το καράβι για Αιδηψό κρατά 45 λεπτά και μισή ώρα από Αιδηψό για Πευκί πολύ χαλαρά κάνοντας πάλι στάση για βενζίνη.
-Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια , το πρόγραμμα είναι ελεύθερο για μπάνιο φαγητό κλπ μιας και όλο το Πευκί είναι μια μικρή ευθεία θα βρισκόμαστε στην παραλία μαγαζια κλπ χωρίς κάτι συγκεκριμένο.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ
ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
-Ραντεβού στις 06:00 στο ONE SALONICA με αναχώρηση στις 06:30 ωστα να προλαβουμε το καράβι των 10:00 στην Γλύφα.
Αν κάποιος επιθυμεί να ξεκινήσει αργότερα τα δρομολόγια από Γλύφα είναι 09:30/ 10:00 / 11:30 / 12:00 / 13:30/ 14:00 / 16:00 κ τελευταίο στις 18:00.
-Πρώτη επίσημη συνάντηση της παρέας μας είναι το βραδάκι στις 20:00 ( λόγο των παιδιών ) στο μπαράκι του ξενοδοχείου ΜΥΡΤΙΑ (εκεί θα κάνουμε και το μπάνιο μας στη θαλλασα το Σάββατο και την Κυριακή )
Που θα γίνουν τα γνωστά παρεάκια πίνοντας το ποτακι μας εννοείτε μέχρι πρωίας.
-Την επόμενη μερα το πρωί της Κυριακής θα πάμε για πρωινό στα αρτοποιήματα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ μιας και τα ξενοδοχεία όπως ξέρετε δεν σερβίρουν πρωινό.
-Μετά το πρόγραμμα είναι πάλι ελεύθερο για μπάνιο καφέδες κλπ μέχρις της 14:00 μεσημέρι που έχουμε το επίσημο γεύμα της παρέας μας στο εστιατόριο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ που βρίσκεται στο κέντρο της παραλίας στο Πευκί , το οποίο έχει ψάρι κρέας και μαγειρευτά.
Μετά από αυτό έχουμε το αποχαιρετηστήριο καφεδάκι μας και πέρνουμε το δρόμο της επιστροφής.
⁃ Κράνοι και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για την ασφαλή οδήγηση είναι απαραίτητα
⁃ Η οδηγική συμπεριφορά μας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής πρέπει να είναι άψογη.
-Δρομολόγια πλοίων
Κατά την έκδοση των εισιτηρίων θα αναφέρεται ότι είστε από την Μοτοσικλετιστικη λέσχη TMAX HELLAS γιατί έχουμε κανονίσει έκπτωση.
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 7 ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 21:00 ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
 
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να περάσουμε ένα τέλειο ΣΚ με τους αγαπημένους φίλους μας.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TMAXHELLAS 🇬🇷